Maxed-On bouwt de website naar uw wensen

Wij ontwerpen, coderen en creëren de webshop die bij u past

Macbook (3) webshop pagina

EENVOUDIG CMS

Maxed-On ontwikkelt websites, die makkelijk te bedienen zijn door de klant zelf.

REPSONSIVE DESIGN

Maxed-On streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten.

SEO READY

Maxed-On optimaliseert uw website en zorgt dat u beter gevonden kan worden door zoekmachines als Google.

DOELGROEP GERICHT

Maxed-On zorgt ervoor dat alle webshops en websites zijn aangepast aan de wensen van uw doelgroep.


WERKPROCESSSS


webshop schermen

EENVOUDIG CMS

Een zoekmachine vriendelijke webshop bestaat uit een combinatie van de juiste websiteteksten en de verspreiding van uw internetadres over het internet. Deze twee aspecten in combinatie met een doelmatige techniek, die u van ons bijgeleverd krijgt door middel van een CMS (Content Management Systeem), zorgt ervoor dat u zelf uw eigen webshop kunt beheren. Met een CMS systeem kunt u uw eigen webshop beheren en onderhouden. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk om zelf nieuwe pagina’s of producten toe te voegen, foto’s te uploaden en teksten te onderhouden.

RESPONSIVE DESIGN

Vaak wordt een webshop wel weergegeven op een mobiel apparaat, maar meestal worden websites als desktop designs getoond op mobiele apparaten. Het design van een website is vaak afgesteld op grote computer schermen en wordt op een mobiel apparaat vaak onduidelijk en te klein weergegeven (zie mobiele telefoon of tablet) .

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van mobiele websites kan Maxed-On u goed helpen bij het maken van een mobiele website voor uw bedrijf. Wij kijken samen met u naar een passend design voor uw onderneming. Het is belangrijk dat we de mobiele website afstemmen op de wensen en behoeften van de mobiele internetgebruikers. Dit wordt ook wel responsive design genoemd. Uw website zal dus goed weergegeven worden op verschillende apparaten.

responsive_feature

Beeld webshop pagina SEO

SEO READY

Niet alleen de opbouw van uw webshop is belangrijk voor de klant maar ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Wij zullen uw webshop Google Ready maken door het gebruik van de juiste zoekwoorden, teksten en links. Uw website is door ons goed ingericht en ook klaar voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van Google. Uw webshop zal goed gevonden moeten worden door de doelgroep, anders komen er geen klanten en is het zonde van uw investering. De opbouw van uw website (websiteoptimalisatie) is heel belangrijk. Daarnaast zijn on-page en off-page SEO ook belangrijke factoren voor uw website. Het is van belang om gebruik te maken van bijvoorbeeld: video’s, blogberichten, nieuwsberichten, Google Maps, afbeeldingen en social media. Bij Maxed-On wordt er maximaal aandacht besteed aan de zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw webshop.

DOELGROEPGERICHT

Maxed-On maakt websites voor bedrijven in verschillende branches en stemt de websites af op uw doelgroep. Om een passende website te ontwikkelen is het van belang dat de website aansluit op de wensen en behoeften van u als eigenaar, maar ook op de wensen en behoeften van uw klanten. Iedere doelgroep ontvangt op een andere manier signalen en wordt op een andere manier bereikt. Maxed-On is in staat om deze signalen op te pikken en om op basis daarvan een unieke website te bouwen.

doelgroep gerecht

ONTHOUD DAT UW VOOR ONS ALTIJD EEN UNIEKE KLANT BENT

Wij zorgen ervoor dat u altijd net dat beetje extra krijgt


links Element

ONZE SKILLS

Element rechts


WEBDESIGN
HTML/CSS
WORDPRESS
BEDRIJFS FOTO/VIDEO
WEBSHOP
ONLINE MARKETING
SEO
ADWORDS

NEEM CONTACT OP ZWART


locatie Maxed-On

Veluwezoom 7
1327AA Almere

mail maxed-on

info@maxed-on.nl
helpdesk@maxed-on.com

telefoon maxed-on

085-9020614
06-42568646 (alleen spoed)

WIJ STAAN KLAAR VOOR MORGEN, U OOK?

Op al het bovenstaande en contracten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 • Uw naam*
  0
 • Uw email*
  1
 • Uw telefoonnummer*
  2
 • Bericht*
  3
 • 4