GOOGLE ADWORDS

ZORG DAT U ALTIJD BOVENAAN STAAT EN BETAAL ALLEEN PER KLIK

google adwords

BETAAL PER KLIK

Het betalingssysteem waarbij u als adverteerder alleen betaalt op het moment dat er op uw advertentie geklikt wordt.

STA BOVENAAN

Door middel van Adwords komt u snel bovenaan te staan in het advertentiegedeelte van Google.

CONVERSIE

Genereer meer leads uit uw bestaande bezoekers door conversie optimalisatie via uw website.

METEN IS WETEN

Haal meer rendement uit uw website door te analyseren wat er op uw website gebeurt.

BETAAL PER KLIK

Het betalingssysteem waarbij u als adverteerder alleen betaalt wanneer er op uw advertentie wordt geklikt.

STA BOVENAAN

Door middel van Adwords komt u snel bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google.

CONVERSIE

Genereer door conversie optimalisatie meer leads via uw website uit bestaande bezoekers.

METEN IS WETEN

Haal meer rendement uit uw website door te analyseren wat er op uw website gebeurt.

MAAK UW WEBSITE DE ULTIEME INTERNETAUTORITEIT

Zorg ervoor dat u wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

iMac-151ee5b8b66d26f68c18887290094636kopie

GOOGLE ADWORDS

WAAROM GOOGLE ADWORDS

Met Google Adwords kunt u nieuwe websitebezoekers werven en meer online verkopen genereren. Daarnaast vinden mensen uw bedrijf op Google, precies op het moment dat zij naar de producten of diensten zoeken die u aanbiedt.

TRANSPARANT

Het systeem van Google is er op gericht dat u als adverteerder altijd volledig inzicht heeft in de kosten van Adwords en de prestaties van uw campagnes.

GEKWALIFICEERDE MENSEN

De medewerkers van Maxed-On zijn Adwords gecertificeerd. Zij zijn gekwalificeerd om de Adwords campagnes te voeren en in goede banen te leiden.

RESULTAAT GERICHT

Google Adwords levert resultaat op. Het biedt volop mogelijkheden om een offerte aan te vragen en/of verkopen mee binnen te halen. Maar ook om meer naamsbekendheid mee te genereren.

GOOGLE ADWORDS

WAAROM GOOGLE ADWORDS

Met Google Adwords kunt u nieuwe websitebezoekers werven en meer online verkopen genereren. Daarnaast vinden mensen uw bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die u aanbiedt.

TRANSPARANT

Het beleid van Google is erop gericht dat u als adverteerder altijd volledig inzicht hebt in de kosten van Adwords en de prestaties van uw campagnes.

GEKWALIFICEERDE MENSEN

De werknemers van Maxed-On zijn in het bezit van een Adwords-certificering. Zij zijn gekwalificeerd om de Adwords campagnes te voeren en in goede banen te leiden.

RESULTAAT GERICHT

Google AdWords levert resultaat op. Het biedt volop mogelijkheden om offerteaanvragen of verkopen mee binnen te halen. Maar ook om meer bekendheid mee te genereren.

BETAAL PER KLIK

Wanneer u een campagne wil starten in Google Adwords, dan betaalt u per klik. Dit houdt in dat als de doelgroep op uw advertentie klikt, u betaalt voor het maximale bod dat is ingesteld. Bijvoorbeeld uw maximale bod is €0,25 per klik. Het maakt niet uit hoe vaak een advertentie wordt weergegeven, alleen het aantal klikken per advertentie telt. Een Google Adwords campagne per klik kan variëren van 0,01 tot 50 euro. Dit is sterk afhankelijk van de zoekwoord dat u wilt gebruiken voor uw Google Adwords campagne. De zoekwoorden kunnen ook gebruikt worden door uw concurrentie en dit is onder andere een factor die bepaalt hoeveel u moet betalen per klik voor een advertentie. Het kosten per klik systeem kan ook wel gezien worden als een veiling systeem. Wanneer u hoog in de advertentieresultaten wilt komen, dan moet u er voor zorgen dat u degene bent die een hoger bod doet dan uw concurrentie.

unnamed

unnamed

BETAAL PER KLIK

Wanneer u een campagne wil starten in Google Adwords, dan betaalt u per klik. Dit houdt in dat als de doelgroep op uw advertentie klikt u betaalt voor het maximale bod dat is ingesteld. Het maakt niet uit hoe vaak een advertentie wordt weergeven, alleen het aantal klikken per advertentie telt. De kosten voor een Google Adwords campagne kunnen per klik variëren van 0,01 tot 50 euro. Dit is sterk afhankelijk van de zoekwoorden die u wilt gebruiken voor uw Google Adwords campagne. De zoekwoorden kunnen ook gebruikt worden door uw concurrenten en dit is onder andere een factor die bepaalt hoeveel u per klik moet betalen voor een advertentie. Het kosten per klik systeem kan ook wel gezien worden als een veilingsysteem. Wanneer u hoog in de advertentieresultaten wil komen, moet u ervoor zorgen dat u degene bent die een hoger bod doet dan uw concurrenten.

sta boven aan

DE BESTE POSITIE

Wij zorgen ervoor dat uw Google Adwords advertentie bovenaan komt te staan in de zoekresultaten. De advertentie wordt weergegeven in Google, bovenaan de pagina, aan de zijkant of onderaan de pagina. De advertentiepositie wordt bepaald door het bod en andere aspecten. De aspecten die van belang zijn om met uw advertentie bovenaan te komen zijn: een grote relevantie, goede prestaties in de loop van de tijd en concurrerende biedingen. Wij zullen rekening houden met deze aspecten. Maxed-On kan de Google Adwords campagne voor u optimaliseren en u een passend advies geven. Daarnaast zullen wij in overleg met u de juiste zoekwoorden bepalen om uw doelgroep te bereiken met de Google Adwords campagne.

sta boven aan

STA BOVEN AAN

Wij zorgen ervoor dat uw Google Adwords advertentie bovenaan komt te staan in de zoekresultaten. De advertentie wordt weergegeven in Google bovenaan, aan de zijkant of onder aan de pagina. De advertentiepositie wordt bepaald door het bod en andere aspecten. De aspecten die van belang zijn om met de advertentie bovenaan te komen zijn: een grote relevantie, goede prestaties in de loop van de tijd en concurrerende biedingen. Wij zullen rekening houden met deze aspecten. Maxed-On kan de Google Adwords campagne voor u optimaliseren en advies geven. Daarnaast zullen wij in overleg met u de juiste zoekwoorden uitzoeken om uw doelgroep te bereiken met de Google Adwords campagne.

DOELGERICHTE CONVERSIE

Wist u dat het niet alleen mogelijk is om zichtbaar te zijn in de zoekmachines, maar ook op andere websites? U kunt namelijk uw campagne in het displaynetwerk van Google Adwords zetten. U zorgt hierbij voor meer bereik, bouwt naamsbekendheid op en bewerkstelligt in combinatie met uw reguliere campagnes een beter resultaat. Wanneer iemand op uw advertentie klikt en bijvoorbeeld een aankoop doet of contact met u opneemt dan heeft u een conversie. Op het moment dat u een Google Adwords campagne start, is het mogelijk om de conversies bij te houden. Daarnaast kunt u ook zien wat uw klanten doen nadat ze op uw advertentie hebben geklikt. Als u een samenwerking met ons aangaat, dan zullen wij ervoor zorgen dat de Google Adwords campagne goed is ingesteld en houden wij u op de hoogte van de gemaakte conversies.

conversie meten

conversie meten

CONVERSIE

Wist u dat het niet alleen mogelijk is om zichtbaar te zijn in de zoekmachines, maar ook op andere websites? U kunt namelijk uw campagne in het displaynetwerk van Google Adwords zetten. U zorgt hierbij voor meer bereik, bouwt naamsbekendheid op en bewerkstelligt in combinatie met uw reguliere campagnes een beter resultaat.  Wanneer iemand op de advertentie klikt en bijvoorbeeld een aankoop doet of contact met u opneemt dan heeft u een conversie. Wanneer u een Google Adwords campagne start, dan is het mogelijk om de conversies bij te houden. Daarnaast kunt u ook zien wat uw klanten doen nadat ze op uw advertentie hebben geklikt. Wanneer u in samenwerking gaat met ons online marketing bureau, dan zullen wij ervoor zorgen dat de Google Adwords campagne goed is ingesteld en houden wij u op de hoogte van de conversies die zijn gemaakt.

google analytics

METEN IS WETEN

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe bezoekers op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat zij terugkomen.

Daarnaast kunt u zien welke pagina’s het populairst zijn, hoeveel procent van de bezoekers uw website heeft bezocht via een smartphone of andere mobiele apparaten. Zijn er veel bezoekers binnen gekomen via een smartphone? Reden te meer om een mobiele website te overwegen of kritisch te kijken naar uw huidige mobiele website.

Wanneer u uw AdWords-account aan uw Google Analytics-property koppelt, krijgt u een totaaloverzicht van het gedrag van uw klanten, van het klikken op of weergeven van uw advertentie op uw site tot conversies.

google analytics

METEN IS WETEN

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Daarnaast kunt u zien welke pagina’s het populairst zijn,hoeveel procent van de bezoekers uw website heeft bezocht via een smartphone of andere mobiele apparaten. Zijn er veel bezoekers binnen gekomen via een smartphone? Reden te meer om een mobiele website te overwegen of kritisch te kijken naar je huidige mobiele website.

Wanneer u uw AdWords-account aan uw Google Analytics-property koppelt, krijgt u een totaaloverzicht van het gedrag van uw klanten, van het klikken op of weergeven van uw advertentie op uw site tot conversies.


NEEM CONTACT OP ZWART


locatie Maxed-On

Veluwezoom 7
1327AA Almere

mail maxed-on

info@maxed-on.nl
helpdesk@maxed-on.com

telefoon maxed-on

085-9020614
06-42568646 (alleen spoed)

WIJ ZIJN KLAAR VOOR MORGEN, U OOK?

Op al het bovenstaande en contracten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

 • Uw naam*
  0
 • Uw email*
  1
 • Uw telefoonnummer*
  2
 • Bericht*
  3
 • 4

WIJ ZIJN KLAAR VOOR MORGEN, U OOK?

 • Uw naam*
  0
 • Uw email*
  1
 • Uw telefoonnummer*
  2
 • Bericht*
  3
 • 4